and we can ride the boogie, share that beat of love..







... i wanna rock with yooooooooou aaaaaaaaaaaaall najt, dance you into day (suuuunlight) i wanna rock with yoooouuuuu all night, we're gonna rock the night awaaaaaaaay lalalala.. aja hejsan fikusar. jag har gått i ide därför jag inte har skrivit, så ni vet. jag har skittråkigt, ska snart ut och springa haha känner mig som en healthy människa, fast det är jag inte hahaaa! men det är faktiskt skitskönt att springa, fett underskattat ju. men nu ska jag sluta med tantsnacket. en sak undrar jag, varför fan finns det inga snygga killar i sverige? kan ingen importera in lite snyggingar för fan, det här e ju sanslöst, som kamilla säger. seriöst asså vafan skriver jag ens för? skriver bara en massa skit mohaha.

bjuder på den här bilden HAHA asså my lord, mitt hår ser förjävligt ut här


mehehe

tjena tjena. längesen jag skrev meeeeen jag har varit sjuk och grejer och.. aa precis. jävla kjdiqwjidfweqiodfhewq, vi har matteprov på måndag och gissa om jag kan nåt då? typ inte. och sen scince prov på onsdag nästa vecka. och sen idag så hade vi skolfoto, och jag har ingen aning om jag blev bra på klassfotot, men på porträttet blev jag helt ok, fast jag såg bilden på typ 1 sekund så jag kommer nog bli chockad när jag får hem bilderna, U G L Y like hell säkert men ajaaa jag är van, blir aldrig bra på bilder när man SKA bli bra mohaha.

hahahahahaa min klass är sär jag lovar, den är så allvarlig ibland men ändå så jävla rolig. hahahaha jag har hittat den nya kletkillen, krillebooooii = christopher och patrik, HAHAHAHA jag har alltid trott att han heter thomas så jag fick värsta garvanfallet för det, haha men det är min tråkiga humor, garvar åt saker som andra tycker e astråkigt. nötisar nu ska jag dra, tjenis penis.

hetget


Tila Tequila


bäst ju


dude

tjena. är sjuk :( och det suger som faaaan. och plus att jag måste plugga, och läsa oliver twist, fyfan typ 400 sidor? men iaf, hoppas den här veckan går skitsnabbt som förra, och att helgen går skitsegt. jag har märkt att jag aldrig har nåt bra att skriva, jag skriver typ bara massa skit och ingen läser haha så jävla no life. men jag skriver när jag har tråkigt och just nu har jag skittråkigt. och därför drabbas ni mohaha :D får jag skrämma er lite? kolla den här bilden, är så nära seriös man kan komma, och skitvacker dessutom.

 

gammal bild haha


HAHHAHAA PSYKFALL!!




obama obama obama obama

 

 

 


rebecca är nöt :)

hej :D jag har inte ett skit att skriva, men gör det ändå. jag är mätt, PUNKT. bye

long time no see

rumpa. jag glömde matteläxboken i skolan, och jag har inte gjort läxan och den är tills imorn. eller jo, jag har gjort den (bara 3 frågor kvar), men jag skrev det på ett löst papper och matteläraren får ju seriöst nåt jävla anfall om man inte gör läxan fint och drar linjer med linjalen, och om en linje blir liiiite lite sne, då jävlar, så det kommer nog ta 100 år för mig att göra läxan bra, så jag vet inte hur jag ska lösa det men äsch. vi har till och med två olika läxböcker för jämna och ojämna veckor, vackert va?

vet ni, jag har astråkigt. det har jag typ alltid vid den här tiden om jag är hemma, det finns fan inget att göra. mina läxor ligger och väntar på mig, men jag har ändå bara engelska projektet kvar att göra, och plugga lite so. så det är pretty fine ändå. men men, måste bara visa min fina pojkvän;

snygg va? ;)