he left the bloodstains on the carpet




Hejsan :) Kom hem för typ en timme sen, var och badade med mom and dad och deras kompisar vid klipporna där vid kallhällsbadet, åt där och så. Fast först så var vi och fixade passen och grejer, så shoppade jag lite på ginatricot, ett skärp, ett linne, jeanstights och en tunika eller vad man ska kalla det. Aa det är inte så mycket och säga så jag avslutar väl inlägget då ;)


duschturban mehehhe





Hade lust o ladda upp nåra "egobilder", hatar o säga det där ordet men vafan ^^

billie jeaaaaaaaaaaaaan

HEJHEJJJ. Är på skitbra humör :D Lyssnar på Michael Jackson, blir helt cpglad när jag lyssnar på hans musik, men ändå lite ledsen för han e ju död :'( Fattar inte hur grym man kan va, ryser som fan just nu när jag lyssnar på "Billie Jean". Faaan va jag tjatar om honom, men är man kung så är man ;)Åkte med pappa och spela tennis (eller jag spela inte, latis) med beccutch o hennes familj, överdrivet varmt var det. Sen åkte vi till nåt bad i hässelby, vet inte vad det kallas men inte kananbadet iaf, skitvarmt i vattnet fast fittkorv att jag inte hade bikini med mig :( Men jag ska nog fan bada imorn asså.

"BILLIEEE JEAAN IS NOT MY LOVER
SHE'S JUST A GIRL WHO CLAIMS THAT I AM THE ONE
BUT THE KID IS NOT MY SON
SHE SAYS I AM THE ONE
BUT THE KID IS NOT MY SON"



Bilden tagen i Dalarna med min fjuttiga mobilkamera

NAEJ, nu ska jag duscha och sen städa mitt rum och pumpa Billie Jean

Hade tråkigt

Igår kväll hade jag lite tråkigt så jag satte mig ner och ritade av Michael Jackson, ser lite mobbat ut när man tar kort med mobilen men det får duga. (Jag ritade av en bild på honom som var tagen när han inte hade opererat sig så mycket, alltså inte en bild från hur han såg ut nyss innan han dog, han såg alltså inte likadan ut på bilden som nyss)




Så liknar det Michael ?

Ängsjö

Har vart på ängsjö hela dagen och typ ätit och solat med pappa och Rebecca och hennes familj. Inte så mycket o säga om det.








hemsk bild på mig, ser fett ledsen ut ? :s bjuder på den


 
Puss :*

AJAAJ

Som sagt så kom jag ju hem från Dalarna inatt/imorse, så när jag kom hem vid 4-5 duschade jag och gick och la mig och vaknade kl 1, så gick jag hem till Rebecca, sen gick vi hem till mig och satte på Michael Jackson låtar på högsta volym. Så sjöng vi "Heal the World" skithögt i hissen och när vi skulle hem till mig så sjöng vi den när vi gick i min port så stog det en kille där, "Michael Jackson, fin sång" sa han då. Det är sorgligt :( Nu har jag skitont i huvudet så jag ska nog ta en alvedon eller nåt, puss (lägger in skitmycket bilder snart)

Michael Jackson död



Jag satt i bilen och var helt död, klockan var ungefär halv fyra när dom sa på radion " Michaela Jackson var nog den största stjärnan i världen, det fanns ingen gräns på hans kreativitet ", VAR? Vadå var? Han ÄR, tänkte jag bara. Sen så sa dom " Michael Jackson blev bara 50 år, och är en av världens största legender genom tiderna", då fattade jag att han var död. Det var så chockerande att från ingenstans så har han dött. Jag fattar inte det. Man var så van att han fanns, inte för att han har gjort så mycket musik nu den senaste tiden men ändå så har man alltid vetat att han lever. Han dog av hjärtstillestånd i sitt hus och när han kom till sjukhuset andades han inte, fyfan vad hemskt. Jag gråter nästan, han hade så jävla mycket talang den där killen asså, så jävla grym. Kung av dans och sång, "The King of Pop". Jag har inte lyssnat så överdrivet mycket på hans musik men jag har ändå växt upp med den där musiken, alltid försökt eka pappa när jag var liten när han lekte att han kunde moonwalka. Det är så synd att han förstörde sig själv genom att operera sönder sitt ansikte, han var ju skitsnygg innan ju, och alla rykten om barnporr och skit, det kunde man inte tro, men sånt e ju livet. Han blev psyksjuk och det var ju synd om honom, ingen normal människa gör sånna saker som han har gjort. Men nu får man istället glädjas över de bra sakerna han har gjort, som hans musik som har påverkat hela världen, så jävla grymt.

R.I.P Michael Jackson

Tråkn

Jag är i dalarna så det är därför jag inte har skrivit. Jag har skittråkigt, är med mina småkusiner helatiden, finns inget annat att göra. Känner att jag vill hem men jag kommer komma hem på fredag :/ aja puss

Såhär ser jag ut idag




har upsatt hår just nu men jag ska släppa ut det snart

Syns inte så bra men skitsamma, förresten ser det ut som om kjolen e jättekort men det är den inte :)

tubkjol - ginatricot
korallfärgat linne - gina tricot
skärp - MQ
jeansjacka - ginatricot

Midsommar

God morgon :) och glad midsommar kanske jag ska säga ? ;) Aa men iaf, har nyss sminkat mig och ska snart byta om och fixa håret och sen ska jag nog umgås lite med familjen och sen vid 3 drar jag till jakan och är med nåra kompisar :) Igår var den en lite jobbig kväll faktiskt, men nog om det. Vad ska ni göra idag då? Umgås med familjen/släkten, dra till landet ? =) Skriver snart, puss


Bättre bild på naglarna :)

plus och minus


Gelénaglar- alltid fint.

Sommarkvällar - det är så jävla chill och va ute på kvällen när det är solnedgång och fortfarande varmt ute. Då vet man att det är sommar på riktigt, och den känslan älskar jag.

Kärleksfilmer
- The Notebook, Titanic och alla sånna där filmer är ju bara för bra, speciellt när dom är lite sorgliga också. Och vackra :') Dom som inte har sett The notebook och Titanic, SE DOM! Men dom flesta har ju sett Titanic iaf.. :p




SURA FITTANTER :@ - Jag hatar gamla kärringar i typ 70-90 års åldern som e så jävla sura helatiden! Fyfaaaaan, bittra jävlar. Om man råkar gå förbi dom som är lite för snabbt för dom att hänga med i så att dom kan flytta på sig så blir dom skitsura :s Det är skitirriterande.

Star Wars
- :'( Finns det nåt sämre? Hatar alla sånna där science fiction filmer, så jävla dåliga. Behöver jag ens förklara? Nä.



Min sega data - Som jag har sagt tidigare, min data har blivit asseg. Får damp när den segar ur i typ 20 minuter när man ska göra nåt viktigt på datan.

Frisyrer

Har testat olika frisyrer, plattat hår, mittbena, och det vanliga jag brukar ha (snelugg). Kan visa när jag har lockat mitt hår nån gång också :)


Det vanliga jag brukar ha


Plattat hår


Mitt öga ser konstigt ut men det var för att jag hade ögonskugga så det såg lite miffat ut men här har jag mittbena och plattat hår, skulle inte kunna gå runt så faktiskt, inte min stil med mittbena :p

Jellynails

Hej :) Har inte haft tid att skriva idag men nu ska jag fan skriva nåra inlägg hade jag tänkt. Idag så vaknade jag och drog med mamma dit hon fixar sina gelénaglar och så fixade hon också mina naglar, blev skitnöjd :D Mina naglar e ju vanligtvis svaga och korta, växer skitsegt -.- Sen efter det så solade vi och sen åkte hem. Så kom Rebecca och Pauline hem till mig och nu sitter jag här =)


Dom ser orangea ut men i verkligheten är dom persikorosa =)








Sen så ville mamma att jag skulle lägga upp en bild på hennes naglar :p

Gelénaglar håller ungefär i 3-4 veckor innan man måste fylla på med ny gelé eller fila bort det om man inte vill ha kvar naglarna. Det enda minuset med att ha gelénaglar är att det är ovant i början, det blir jobbigare att smsa och sånt, men man vänjer sig efter en stund. Ett tips till er som vill fixa naglarna eller så :)

Ska testa med olika nagellack och göra mönster på naglarna tror jag, verkar kul ^^

bjuder påren


HAHAHAHHAHAHAHAHHA när man e som sexigast ! jävligt najsig häng där också.
bjuder på bilden eftersom att jag inte la in nån bild från när vi va och bada, eller aa, DOM va och bada :)

Notch


så jävla skön

Notch - Nuttin No Go So

Bad

Jag sitter här helt osminkat, ofixad överhuvudtaget. Becca ringde mig imorse och fråga om jag ville följa med och bada med henne och Angelica, aa självklart så jag tog cykeln och mötte dom typ halv två, så cyklade vi till översjön och mina två pungkulor badade men jag va fegiz så jag badade inte, brukar aldrig va badkruka men hade inte nån lust till att bada idag. Efter nån timme gick vi hem till mig och kollade på filmen som becca, angelica och deras kusin june hade gjort, så jävla sköna dom e. My daddy fyller 39 år idag, jag tror han har lite ångest ^^ Grattis pääääpi iaf. 

Har inga bilder just nu att lägga upp så det får bli en jag redan lagt upp

Saker ni kanske inte visste om mig




♥ ... Att Mean girls är en film jag aldrig tröttnar på.
♥ ... Att jag hade ashes röst när jag var liten. Min mammas kompis sa till och med till mig "Aa moa, du var så gullig när du var liten men din röst var inte vacker" haha.
♥ ... Att jag var skiträdd för hundar innan jag själv fick en hund, asså galet rädd var jag, fick typ panik när en stor hund kom nära mig. Men jag älskar hundar!
♥ ... Att jag har gått på "ridning" när jag gick i ettan, fyfan. Gillar ju inte ens hästar.
♥ ... Att jag var helt besatt av The sims förut.
♥ ... Att jag älskar disneyfilmer, haha nostalgi som fan, man får flashbacks från när man var liten och det älskar jag ^^
♥ ... Att jag har kännt min allra bästa vän Rebecca i snart 12 år.
♥ ... Att jag föredrar mörkhåriga killar framför blonda killar.


Och så älskar jag kakor också ;)

The day

Ajuste glömde säga vad jag har gjort idag förutom tagit kort med Amir. Först så åkte jag till jakan och träffa Nikole, så gick vi till nåra gungor och snackade bara, sen kom Parisa och Parasto så var vi med dom också :) Sen kom Pauline en snabbis och va med oss. Sen gick vi till stationen, då såg vi Kissie och Amir där och Joanes, Rajat o Bilal va också där, vet inte vad dom gjorde där egentligen. Sen inget mer typ :) Jooooo.. jag stötte ju på Angelica och Rebecca också så vi tog sällskap hem, alltid trevligt de.


puss till alla er :*

kort med amir

HAHA OMG. Jag har tagit kort med Amir (Gaybloggen) !! Han och Kissie var i jakan och då såg vi dom så jag och Nikole gick fram och hälsade och frågade om vi alla kunde få ta kort med honom :) Grymt eller grymt ? :D

HAHAHAHAH men jag såg ut som en jävla tönt på bilden, vafan gör jag för min? + att jag ser fet ut. HAHA aja jag skiter fan i.


Lista

Namn 1 -  Abdi
Hur länge har ni känt varandra? känner ens inte han
Har du pussat honom/henne? nej
Känner du honom/henne bra? pfft nej :)

Namn 5 - Agge
Är ni släkt? ne
Hur är han/hon till sättet? känner inte han så bra men han e väl ok
Kan du berätta hemligheter för personen? nej

Namn 10 - Alexandra g
Har du sänt personen ett sms? jarå
Är det en tjej? aa
Går personen i samma skola? nej

Namn 13 - alexandra å
Kramat personen?  aa
Hur gammal?  13 tror jag :)
Bor? kallhäll
Hatar du personen? nej verkligen inte :p

Namn 15 - Angelica
Har du besökt personen? 45484848684 ggr :)
Är han/hon trevlig? såklart
Vad börjar hans/hennes namn med? A

Namn 18 - Billie
Har du kramat henne/honom? nä
Har du sett personen full? - nej
Är personen äldre än du? - nej yngre

Namn 20 - brwa gaylord
Är han/hon vacker? - fan helleeeeer :s
Bästa minne av personen? - inget
Har du hennes/hans msn? - nej tog bort den

Namn 22 - Christopher
Står han/hon nära dig? - nja
Har du kramat personen? - ja
Har du varit förtjust i honom/henne? - nej han e min bästis :D pelleee

Namn 25 - einar <3
Beskriv med ett ord:  bästis :D
Bor personen i samma stad som du? yes
Har du sett honom/henne i en dröm? - aa haha roliga drömmar det

Namn 28 - Emma
Första tanke? - filmkvällen förlängesen
När träffade du senast personen? vene
Varifrån har du fått hans/hennes nummer? - henne

Namn 32 - Foxy johan
Har du sett personen naken? - nej hahah
Ge ett smeknamn: det är ju redan klart, foxy lady :D
Flicka eller pojke? - pöjke

Namn 37-  hamza
umgås du med personen? - nä inte längre
spelar han/hon någon sport? no idea
vad har han/hon för hårfärg?- svart

Namn 41- ida
tror du denne har bra betyg i skolan?- haha vet inte men jag tror de
står ni varandra nära?-  näe inte speciellt
håller ni kontakten om 5år?- helt ärligt så tror jag inte det :p

Namn 52- medha
är han/hon vacker?- aa :)
träffas ni ofta?- inte så
kan ni skratta åt allt tillsammans?- haha kanske inte exakt allt, men det mesta;)

Namn 56- monte
gillar du han/henne?- han är mitt drivobjekt på msn såå.. nja
har ni många minnen ihop?-  nej
tror du han/hon tycker samma om dej, som du om han/hon? -  haha han hatar nog mig för jag driver med han så mkt

ASSÅ SHIT!! Det va nånting jag skulle göra imorn, men jag kommer inte på vad? TRÖG HJÄRNA :@
Btw så känner jag mig handikappad just nu, min comviq kompis e slut och jag får damp när jag skickar sms till nån och inser att jag inte har pengar på luren :'( Men nu har pappa kommit hem så nu ska jag köpa cöööömviiiiq. So long saakkaazz



Har äntligen fått sommarlovskortet, wihooooo

mitt hår e afrokrull just nu också, ifall nån ville veta!


måndag

Hejsan. Kom nyss hem typ, va i jakan med Seydo sen kom Sem efter en stund. Vi gjorde typ inge speciellt, dom fick mig att gå till barkarby för att dom skulle hitta sommarjobb -.- Nu har jag galet ont i huvudet så jag ska ta nåt och äta, pussssss

Grillningen



Love you all (:

Haha gissa vart jag är?

2012 doomsday


(Kolla på trailern i HQ)

Den här filmen verkar faktiskt bra, trailern är i allafall spännande och skrämmande på samma gång, vill verkligen se den. Filmen heter iaf "2012" och handlar om jordens undergång, hur det går till osv. och att det händer år 2012, alltså "doomsday". Nästan lite läskigt ju :o Kommer ut på bio 13 november, fast jag tror det är i USA så man får väl vänta ett tag då. Ska lätt se den iaf.

Sunday

Har nyss kommit hem från Barkarby, mamma och pappa skulle kolla på nåt hus i Stäket och dom ville att jag skulle följa med så då gjorde jag det, sen efter det så åkte vi och åt på nåt ställe i Barkarby sen åkte vi hem. Ska städa och sånt tråkigt idag, men jag städar ju aldrig mitt rum ordentligt så jag måste typ göra det nu. Sen ska jag väl kolla på nån film eller nåt, har ingen lust att göra nåt speciellt idag, det är ju pissväder och har vart det i flera dagar nu. Ska göra lite situps och sånt sen, har börjat göra det igen för jag äter så jävla onyttigt helatiden, har ätit snabbmat 4 ggr den här veckan, haha tjockis.


Hitta en fin bild på rebecca på datan, hahahaha ni ska veta hur många cpbilder jag har på oss på datan






becca va fin på den här bilden men jag var ju knappast seriös men vet ni? jag bjuder på den


dom här bilderna är tagna nyss, hade uppsatt hår här men jag tkr inte jag passar i det



(bilderna är tagna med webcam, därför är det dålig kvalité)

Tråklördag

ASSÅ VAFAN! Det blev inte så att vi skulle åka nånstans så då stanna jag hemma och hade skittråkigt -.- sen åkte jag och handla med mamma och pappa och exakt då smsar Nikole mig om jag vill komma o bowla med hon tjejerna, sen säger min mamma att jag inte får och att jag ska stanna hemma? vafan jag får väl bestämma själv liksom. så det var skittråkigt, nu kommer jag bara sitta hemma den här dagen -.- men ska ändå få sommarbusskortet imorn så då kan jag göra vad jag vill, wohooooo. behövde skriva av mig för jag har så tråååkigt nu.


hahah jag har 5646846 bilder på nikole på min mobil där hon inte e beredd men den här e faktiskt när hon e beredd och den e skitfin ^^ <3

(tryck på bilden för att komma till hennes blogg)

tjena

Heeeeeeeeeeeeeeej :) Har inte bloggat på ett tag men jag bloggar när jag känner för det, och oftast så gör jag andra saker istället för att sitta framför datan och blogga 24/7 som en no-lifer. Men aja! Jag har vart med kompisar under tiden jag inte bloggat, aa gjort det vanliga alltså. I torsdags så var jag i stan med Pauline, vi gick till hennes mamma och drack smoothie och åt lite frukt, sen så gick vi runt i gallerian och kollade i affärer, och jag köpte nåra trosor, haha fan vad besatt jag har blivit i det nu helt plötslig? Iaf, sen så åt vi på Tacobar och sen drog vi hem vid 7. Och igår så var jag med Rebecca, vi var nördar och spela the sims hahaha, det var skitlängesen fan ! Sen så åt vi oss skitmätta på godis, chips, mat och fruktsallad. Och idag så ska vi typ "fira" mamma och pappas bröllopsdag så vi ska typ åka nånstans. Så intressant.


haha ser ut som jag har skitfet kagge


så kan det se ut






haha nejmen gud kolla inte på mig -.-


fan va onödig?

School's out

Ooooooooh vilken skön dag. Skolan är slut, finished, finito. Vi hade skolavslutning idag, hade på mig en grå/brun/beige/grön klänning idag med tights och high heels, sen hade jag svarta naglar och guldiga smycken till och lockigt hår. Jag kommer verkligen sakna min klass, började nästan gråta, vill verkligen inte byta klass :'( BÄSTA KLASSEN, ingen knäcker. Kramade alla hejdå vi ses och sen gick vi nåra tjejer och Nic till en grekisk restaurang i jakan och satt och åt och snacka, sen gick vi till centrum, jag köpte skitsöta trosor där :) Sen efter ett tag så skulle alla hem men jag stannade med Yousra och Nikole, vi åt glass och sen gick vi hem till Nikole, var på äkta garvhumör idag fan haha, vi gjorde inte så mycket men vi hade skitkul ändå, vi gjorde armband, likadana hihi, eller aaa... typ :p Kom iaf hem nyss.


hahaha businesswoman, bjuder på den här fula bilden


Brors graduation


Asså det var fan det tråkigaste jag har gjort i hela mitt liv, det va iskallt och dom delade ut diplom i 2 timmar, fyfan.


HAHAH mr elder, mr turner och mr orchard sköningar dom gör alltid show för oss


ohlalaaaaa

parisa o parasto :)


hahahahahaha man tror yousra ska ramla eller nåt xd



(förlåt för suddiga bilder men hellre suddiga bilder än inga bilder, ellerhur? :))

SOMMARLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV!

TJA!

Tjänna. Har inte skrivit på nåra dagar men har inte haft nån tid till det typ. Aaaaa men vad har jag gjort dom senaste dagarna? I fredags så va jag i skolan på elevensvalskiten, det va skittråkigt och dessutom blev mina svarta jeans prickiga av målafärg, haha såg säkert lite roligt ut när jag gick till bussen. Men aja sen åkte jag hem, fixade mig, gick till en studentfest och mötte mamma där, asså herregud. Jag har inte haft tråkigare, och grejen var att vi stannade där i 10 timmar och jag överdriver inte, när klockan va runt 2 halvsov jag i en soffa och haha det roliga e att alla småungar sprang fortfarande runt och jagade ballonger, haha aa man börjar ju bli gammal och sliten .. Nej men sen gick vi hem och jag gick till sängen och smsade, sen decka jag. Lördag.. träffa G o Pauline, vi gjorde inge speciellt, va hemma hos mig bara. Och i söndags så var jag med Rebecca, vi hyrde film och köpte chips och cola. Vi såg "I taket lyser stjärnorna", den va fan bra, vad är det för bullshit alla snackar? :O DEN VA BRA. Aja sen idag så var det typ brännboll/städdag i skolan, helt jävla onödigt. Var inte ens med på brännbollsskiten. Skulle egentligen sola med Nikole idag men hon skulle till stan och byta sitt busskort för hon hade tydligen fått fel haha :p Har försökt installera the sims men min data har blivit så jävla seg på sista tiden så självklart funkar det inte, jag ska nog skilja mig med min data snart, han e trög som fan.


kasta färg :D




jag & min syster höhöö, jag ser ut som ett ollon men rebecca blev fin som vanligt :D





smygfotarn :D



HAHAHAHA !!


HAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAH becca vart skulle vi här? till Villes fest?! HAHAHAHHAHA typ 10 personer med 2 lidl cola HAHAHHA nej fett taskig jag e :(

(SKITGAMMAL BILD! typ från när vi va 10-11 år? :o AHHAHAHAH)
fyfaaaaaaaaaaaan kolla mitt hår o allt asså omg jag skäms

Heartache on the dance floor


Sommarlåt :D

Seg dag

Heeeeeeeeeeej. Fan vad tråkig dag helt ärligt. Vaknade kl 8, tänkte skita i skolan men nej jag kämpade mig upp till duschen även om jag var helt borta. Åkte till skolan där Niclas låna mina hörlurar så jag kunde inte lyssna på nåt på bussen hem (!!), det sög ju. Sen elevensval, tråkigt like hell. Vi sitter bara och målar från kl halv tio till 2, jag brukar tycka det e ganska okej att sitta och rita o måla men i 3 dagar?! NEJ. Va helt galet trött, och cp också, garva åt allting. Sen efter skolan gick jag, Pelin, Fardowsa, Kimberly och Kamilla och åt på Pizzeria Andra Sidan, ja den heter så inte Eleganten som Fardowsa säger -.- HAHA. Åt en fet kebabtallrik, det va fisk i skolan och hell no att jag äter det, blev skitmätt och gick till bussen i regnet, åkte hem och hade tråk som fan. Ont i huvudet. Och nu sitter jag här, en nolifer som sitter vid datan. Ja, exakt. MEN IMORN ÄRE FREDAG !! WONDERFUL ELLERHUR? :D


Kamilla :)


regn fyfan


hahahah vettefan varför jag tog den här bilden


hade tråk på bussen


lockat håret :]





3 juni

HEJ. HEJDÅ :D



SKÖNASTE 90-TALS LÅTEN

Låt + misslyckad videoblogg


Darins nya låt Runaway, egentligen tycker jag han e ganska töntig, vet inte varför han beter sig lite nördigt men den här låten e fan bra, sommarlåt ;D



Jag lovar jag gjorde 75486489468 videobloggar alla blev exakt likadana typ hahahah jag suger så jävla hårt, glömmer vad jag ska säga helatiden, im not meant to videoblog :p

Lalala


Haha jag fattar inte att jag lägger ut den här bilden nu asså.. MEN AJA I DON'T CARE

Bästis


12 år med dig, har vart bäst. Älskar dig mest bästis <3

Sommar





Bilder från i lördags, hade vart ute med Pauline :)

Solning

OMG, vad varmt det var idag. Vi hade ju halvdag idag så vi slutade 10:40, efter det så gick jag och några tjejer i klassen hem till Rafal, vi solade där och åt glass, sen gick vi upp och solade på hennes tak, mina fötter blev stekta för solen hade ju värmt upp taket. Vi ville åka och bada men det blev inte så tillslut för olika anledningar så vi gick till centrum och kolla på kläder och så, sen åkte jag hem till mig.


Nikol, bild från idag ;)