so lets crawl back to love

eeellu ppl. sitter och kollar på MADE på mtv, det är nån snubbe som vill bli typ "ladys man", stackarn han vet inte ens vad han gör. ska väl börja klä på mig och fixa mig, vid 6 ska jag dra hem till kamilla. omfg, ni vet inte vad som nyss hände mig. lampan tändes utan att jag ens rörde den. det där är scary shit, vafan det spökar ju hos mig, jag trodde bara det va jag hade blivit cpstörd av alla skräckfilmer :o haha shit fick typ hjärtattack. okej ska sluta snacka nu, för helt ärligt, jag har inget att skriva, min blogg är totaly onödig :) haha men jag gillar det anyway. glad halloween eller vad säger man? ;)



njut av låten för nu ska jag dra :)


me. right. now.

jag har suttit och töntat mig framför tha one and only webcam igen.. haha

 

jag bjuder på en bild där jag ler också, ovanligt hahaha nej men.. jag e ju så snäll så och nej jag gillar inte mitt leende, men men what to do? orka klaga egentligen

 

NU: MAAAAAAAAAAAAAAAT <3


i never thought that i would be your lover, falling in love wasn't my plan

hej noets. nu sitter jag och äter och lyssnar på musik, är fett slut alltså. och plus att det känns som att nån har kört upp en pinne i min hals, hostar som en jävla gubbe. har fått nåt handikapp så jag är typ förkyld helatiden, eller så är det jag som inbillar men nä jag skulle inte tro det. men men, annars idag så har jag vart på stan med kamilla och frida idag, vi kolla på bio och sånt, den där "my sisters keeper", den va skitbra faktiskt. men nu e jag hemma och vet inte vad jag ska göra nu, typ bänka mig framför tvn eller nåt. JUSTE, såg this is it igår, oh my shit vad bra den var! kan fan inte tro att michael jackson va 50? skön han är som kan dansa och sjunga som en 20åring. jag säger ba, im speechless. ja nu vet ni det också, min blogg är som ett informationsblad :*

fett gammal bild


this is it, this is real, im the light of the world i feel grand

asså vafan det är nåt fel på min statistik? aja whatever. jag vaknade för en halvtimme sen, trött som fan. ska tvinga mig upp från sängen snart och göra mig i ordning, sen ska jag till jakan och plugga lite i biblan med nåra, sen efter det ska jag hem, sen ska jag kolla på THIS IS IT :D:D känns som julafton idag fan och jag överdriver inte, förutom att jag måste plugga dårå. pluggade faktiskt matte i nästan två timmar igår, hur bra?!

hahahaha gingerkid is rocking it!! xd hahahahahaha han kommer säkert bli skönaste dansaren när han blir stor ;)


fat kid loves bacon

HAHAHAHA JAG GRÅTER AV GARV. det här e fan den skönaste ungen jag sett xd

"i am leaving and you can't stop me!! im packing my bags!"


HAHAHAAHA!

hahahahahhaha jag satt och tog drivbilder för mig själv (psycho hahaha) och sen kom min brorsa från ingenstans och ville visa sina muskler? geek :s FINN ETT FEL! hahaha kolla hur fucking biffig hans arm ser ut? tror jag dör, han är ju värsta klenskiten i verkligheten xD hur fan kunde armen bli så jävla fet på kameran hahahahaha. (nej ni får inte se mig, to ugly to show)


spark my knees just sugar fly with me

hej fuckers :) vad gör ni? jag gör inget, ska käka sen funderar på att dra ut. måste plugga matte också, shit kan nån inte ba döda mig istället.. kan ju för fan inte ens ta det lugnt på lovet. men men efter lovet går vi bara 3 veckor sen prao och sen choice dagar, ganska skönt men fortfarande har grejer som ska va klart till efter lovet :( säkert stress veckor, och alla som känner mig vet att jag får damputbrott när jag e stressad haha. nej men skolan gör mig galen, är fett trött på den nu. juste gjorde en bloggdesign till wiam, hon e skitsöt haha :)

dagens låt;

rob allen ft. chris brown - spirit

kolla vad vacköör my dear friend nicole är :) miss hjo! va tvungen å lägga in bilden för den e så jävla fin :D


ill be your everything if u make me a star

hallå där. jag är hungrig som fan, väntar på donken food. i love to be tjockis, oh yes i do. nej men jag ska äta SALLAD ;) det trodde ni inte va? stort framsteg faktiskt. känner mig totalt handikappad också, min comviq e slut och mamma har fortfarande min remsa så jag kan inte röra mig nånstans, fan vad jag hatar det för man känner sig utstängd från världen, kan ju inte kontakta nån?! förutom datan då, men den kan man ju inte lite på everytime.

en låt av en man man aldrig kan tröttna på ;)


klassiker




kanye

e inte han typ skönaste människan? när alla satt hemma och tyckte han var helt dum i huvudet och idiotisk på vma galan (när han dissade taylor swift) satt jag och garvade ihjäl mig. haha alltså fyfan vad rolig han är, värsta dramaqueen ju. okej visst det var taskigt gjort men vafan? rätt ska va rätt. nej, jag tycker han är skitrolig. och asgrym. hans bästa låt enligt mig är "heartless" ;)


someone please give me suuummer

grillning, nikole yousra jag

jag saknar när man kunde gå i shorts på kvällen utan att frysa :(

hahaha, efter skolavslutningen

kusin :)

här var man brun, syns inte på bilden :O ful min jag gör btw

hahahehehe varför så bekymrad?! BJUDISH PÅ DEN DU

jag måste ba säga.. fan vad snygg jag blev på den här bilden. HAHA! NOOOOOOOOT

hahaha kamilla det va den dagen vi såg dampbarnet på donken i kista :D

cherry coke bitches

uuuuuuuh

hahahaha kolla cpt som satt framför mig

 


rihanna - russian roulette


tts

helluuuu. kollar på the hills just nu, jag hatar spencer fast jag älskar honom ändå, han är så jävla konstigt rolig. nu börjar taking the stage wuhu. skulle egentligen på bio idag men allt blev ju helt fuckat så nej det blev ändrade planer. så jag har haft astråkigt idag, och det är fett irriterande. men imorn tror jag att jag ska sova hos nikole. yeah yeah jag har inget att skriva, ska fortsätta kolla på TS nu. juste har fixat min design nu hehe.

tyler är  s n y g g


i know my heart was broken and so empty

ursäkta damputbrottet i förra inlägget, jag va så jävla aa vad ska man kalla det? dampargsurirriterad. men nu e jag glad iaf :) lyssnar på gamla låtar och jag säger bara memories never die, åhåhåhåhååhåh älskar gamla låtar. den här låten e minnen, kommer du ihåg becca? :D


japiewgnhäpsresRWHrstkryrlktym

seriöst fan vad jag är arg just nu alla är så jävla cpstörda i huvet i min familj, fan jävla IOHÅGfoiewaäpöiotä, ta er riktigt jävla hårt i röven just nu!!!!! damp :@ jag e fan aldrig arg men nu e jag så jävla pisst

åååååh jag längtar

kan nån säga mig varför han är så grym? lyssna bara på låten, rysningsvarning. ♥

so what we gonna have, dessert or disaster?



nu e ja heeeeeeemma, för ett tag sen. vi hade ju FN-dag i skolan idag så only 3 lektioner sen lunch (TACOS BOMB :D) och sen nåt skit i aulan. vi fick se nån film, fan jag garva ihjäl mig det va nåra fjortisar och en snubbe som blev intervjuade. shit men jag är överdrivet lättroad så det va ganska okej :) efter skolan så gick jag med kam och fardooz och åt glass och drev med roliga människor, fan vad mycket schtekare det är i jakobsberg centrum alltså. sen så åkte jag hem till kallhäll, gick till källtorp och sen gick jag och rebecca hem till mig, men hon e hemma och käkar så nu ska jag ba ta det jävligt lugnt. woohoooooo idag får jag mina pengar, shopping imorn förfääääääään.

HHAHAH kolla vad jag tar för töntbilder? men shit vad fan jäääla fjortis jag ser ut som, hahaha not serious :d


eiorfrgh

igår var jag helt off, verkligen.. kände mig som en halvdöd fisk, hade inte lust att göra nånting typ, hade ju utvecklingssamtal i skolan som gick skitbra, yes it did faktiskt. sen så mötte jag upp fardoooooo och kamilla fast vi hitta inte på nåt roligt som vi brukar och jag va ju som jag va igår så jag drog hem. somna kanske vid tolv igår och ändå vakna jag halv två, så jävla lyckat. men anyways så har jag studiedag idag sen på kvällen är det ju dansgrejen, och sen har jag panik över att jag måste läsa 75 sidor i en bok från skolan och jag hatar att läsa :( och det är tills imorn så jag säger ba good luck tilll mig då. först ska jag göra mig i ordning och lyssna på musica och aaaaaaaaaaa we'll see. puss puss puss

längtar till this is it, omg catch me det är bara 6 dagar kvar!!


oiawnäx

Du heter: Moa
Smeknamn: haha hundreds of them; moe, mois, kukn, bengt, jaa hahaha massa olika, dom är inte seriösa om ni fattar
Låt som när du är ledsen sörjer till? jag brukar inte sörja, är inget emokid
Beroende av: lypsyl!
Vad tror folk om dig? fan vet jag :P som om jag bryr mig
Stämmer det? no idea
Vad får du oftast komplimanger för? ehhhhhhhhh mina ögonfransar av nån konstig anledning, och mitt hår :s
Brukar du skratta för dig själv? OM JAG GÖR! jag sitter alltid och dör av garv framför datan och tvn och min familj tror att jag är cp :)
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "okej :)"
Var bor du? sthlm
Trivs du där? jaaaa gör jag väl
Äger du några converse? mhm, ett par vita :)
Sprit, cider, vin eller öl? är ingen tönt för helvete, inget ;]
Brukar du bli för full? neeejp
Vad har du för mobiloperatör? comviq
Är du allergisk mot något? nej
Hur svarar du i mobilen? hallå? eller aa det e moa
Vem ringde du senast? becca tror jag
Vad sa den du senast pratade med i telefonen?  kamilla
Antal timmar sömn inat: 9
Sov du ensam? a :)
Brukar du komma i tid? oftast
När mår du bra? när jag skrattar och umgås med sköna peeps :D
När blev du fotad senast? i dunno, inget min hjärna registrerar
Hur känner du dig nu? trött som fääään
Vanligaste färg på dina kläder? ooolika, men typ dom vanliga?
Vad tycker du om fötter? LOVE THEM!!! nä skoja
Vad saknar du? en stor fet kebabtallrik
Hade du en bra kväll igår? jaaa, inga läxor och DH
Favoritdryck på morgonen? oboy & juice
Rakar du benen? jäpp
När brukar du oftast gå och lägga dig? elva halv tolv
Är du blyg? njää :) kan va ibland bara
Sysslar du med någon idrott? nej :P
Vill du hellre ha mail än brev? fuck mail, go brev
Har du spytt offentligt? tyvärr
Vad skulle du göra om du vore kille för en dag? alla tänker på samma sak det vet jag :D gjort killsaker
Är du nöjd med ditt liv? yessir
Är du bortskämd? hmmm.. lite
Vad gör du i morgon? imoooorn är det studiedag, sen danskväll för alla nior i järfälla ;D;D;D;D
Vad är det värsta du vet? falska jävlar
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? mina ekonomiska slutsatser är .. jag vet inte, olika men jag slösar mina pengar så fort jag får dom, fast 300 kanske?
Vilken kändis tycker du är en bra förebild? mj :D och han va inte peddo för er nördar som tror det
Vad längtar du till? höstlovet
Har du bra vänner och äkta vänskap? självklart :D
Vad använder du för shampoo? typ gliss, head n shoulders, sunsilk varierar :)
Vad är det finaste du fått? min data lätt!! eller räknas det som fint?
En speciell dag du minns? många :)
Hur gammal är du? 14 år och 4 månader typ
Tycker du om någon just nu? mehehehehhehe ..
Du samlar på? ingee
Gröna eller röda äppeln: gröna ;)
Vem ringer du när du är arg/ledsen: nån nära :)
Gillar du golf? neejj, shit fattar inte alla som på riktigt tycker det e kul att spela minigolf? znark
Vilken tid gick du upp idag? 9 ;)
Har du sovit i din egna säng inatt? jaa så jävla skön
Har du strumpor på dig nu? ja som det står "raring" på :)
Är det okej att gråta? jaaa
När grät du senast? gråter typ aldrig, men de kanske va nåra veckor sen
Vad skulle du göra om du vann en miljon? spenderat my ass off
Bär du glasögon eller linser? japp, ibland när jag orkar
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? men nej
När går du upp ur sängen en helgmorgon? 11
Har du piercing? 5 hål i öronen, om de räknas
Vill du gifta dig? kanske kanske inte
Vill du ha barn? ja :)
Solar du ofta? nej bara på sommaren
Är du bra på att laga mat? faktiskt ;) ibland
Är du flygrädd? ne
Hur vig är du? lite
Är du musikalisk? vetefan?
Vad dricker du helst när du är törstig? juice :D:DD:D
Vilken är din favoritglass? donkens, njutning 100 %, garanterat ;))
Tror du på ett liv efter döden? vet inte, fråga nån som är insatt
Tycker du om sushi? aldrig smakat
Vad äter du helst när du ser på film? chips, godis, popcorn, glass :D hela skiten
Bor dina föräldrar tillsammans? mm
Har du tandläkarskräck? ibland
Är du morgon- eller kvällsmänniska? kvälls
Vilken ögonfärg har du? bajsbrun
Har du någon gång gråtit dej till sömns? tror de
Biter du på naglarna? när dom ändå e svaga så what the heck
Röker du? nej
Hur ofta tränar/motionerar du? nevaaaah, jo men ibland
Senaste låt du hörde? back to the crib, cb & juelz santana

när jag har tråkigt tar jag kort med webcamen...





... och det här är verkligen verkligen inte dom "farliga" bilderna där jag gör skitfula miner hahahaha ni ska ba se dom riktiga..

hahahahahaha jag vet, jättesnygga miner


nån lista

1. Är du singel? just nu yep
2. Är du lycklig? kan du gerej på :D
3. Är du uttråkad? tydligen
4. Är du ledsen? nej :D
5. Är du italienare? naej
6. Är du gravid? nooope
7. Är du full? japp! haha närå..
8. Är du en cooling? yessir
9. Är du från Irland?
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? mhm :)


1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? nej, joo.. nej kanske
2. Har du nånsin blivit sårad? har jag nog blivit ja
3. Har du nånsin tänkt på en och samma tjej/ kille flera gånger under natten innan du somnade? ja hehe
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne? jag vetefan faktiskt? kanske :O
5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna?
6. Har du haft en hemlig beundrare? mm
7. Är du kär? hm.. nej :P
8. Vill du gifta dig i framtiden? när jag är typ döende, fan vill ju inte dö ensam?! random kom och gift dig med mig!! haha nej men om jag känner att det e rätt så självklart. (ooh djupt svar där, score)

10 saker två alternativ
1. Kärlek eller lust? kärlek för fan
2. Hår eller ögon? båda fast ögon kanske..
3. Katt eller hund? hund helt klart, fast katter kan också va söta
4. Några få bästa vänner eller flertalet "vanliga" kompisar? Båda
5. TV eller Internet? kan inte välja mellan data och tv, mina två bästa vänner.. fast data för man kan ju kolla på tv på datan, smart va? 8D
6. Coca-cola eller Pepsi? cola va det förut, men jag har börjat älska pepsi från ingenstans
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? beror på humöret
8. Pengar eller lycka? the combination bitch :D
9. Dag eller natt? natt ftw
10. MSN eller mobil? mobil

10 "Har du nånsin..."

1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? meh är inte nån sorts fånge i mitt eget hem :P
2. Brutit ett ben? nej men skulle vilja gå med krykor, ser fett roligt ut ju
3. Gjort nåt du ångrar? ja
4. Hoppat Bungee Jump? nej men fan va kul det skulle va :)
5. Ljugit för någon du tycker om? ja det har väl alla
6. Ätit en hel tårta? fan ta denna fråga :@ nu blev jag sugen, men nej det har jag faktiskt inte
7. Gjort bort dig offentligt? aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa (kan fortsätta i evigheter)
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? usch nej
9. Gråtit när ett husdjur dog? ja min fisk :'( haha rip <3
10. Velat försvinna? jaa


Vad såg du på tv sist? taking the stage <333
Vems blogg läste du sist? paows blogg tror jag
Vad åt du sist? mat?
Vem pratade du med sist? mamma
Vem ringde du sist? kommeri inte ihåg :O
Vem messade du sist? pelin
Vad läste du sist "bok"? oliver twist
Vem pussade du sist? jaaaaaaaadu
Vem kramde du sist? fiskminnet arbetar, tror de va nån i skolan kmr inte ihåg vem
Vad köpte du sist? ett skärp hihuuu

tell him i miss him, tell him i need him, tell him i want him, i really want him to come back home






årets längsta rubrik eller? nja, kanske nån som kan slå det, FAKTISKT. jag sitter och lyssnar på musik och bara njuter av att jag inte har nåra läxor den här veckan, så jävla skönt så ni vet inte. eller jo dom som går i iesj knows what im talking about. fett chill vecka det ääääär! imorn ska alla nior ha dans till typ kl 11 (asså till balen eller nåt vetefan) och sen resten av dagen vanliga lektioner, på onsdag är det IUP så vi är lediga, samma på torsdag, fredag har vi typ halvdag för det är FN-dagen (eller?), nånting sånt iaf. ooooh yeah kommer bara ta det jävligt lugnt i veckan, äntligen lite vila från skolan.

okej, random_människa_45år börja skriva till mig på fb, läskigt. han kan inte ens svenska man ba tjenis penis peddojävel. fast jag accepterar ju typ alla vänförfrågningar så jag kanske får skylla mig själv men det är ändå roligt och driva med sånna människor hahahaha stackarna tror jag är typ cepad eller nåt.

men nu ska jag tipsa er om lite bra låtar, oooooonly for you;

written on her - jay sean ft. birdman

one less lonely girl - justin bieber

 

so cold - chris brown

agarrla pegala azotala - daddy yankee

down to earth - adonis

 

enjoy :D


HAHAHAHA

Try JibJab Sendables® eCards today!

kamilla gjorde den här, damn vad sexig man va rå ;)


one less lonely girl

tjena mittbena. äter en nyttig frulle just nu, chips och cola, kan inte bli bättre. jag kom på att jag inte tog nåra kort på kamillas tjejmiddag, fast jag filma en liten stund men det är inget för mina bloggläsare att se, believe me ;) vad gör ni då? hm.. jag har inget att skriva och jag e trött trött, juste grattis till foki som vann blogawards!

HAHHAAH KOLLA VA JAG HITTA, asgammal bild, trodde typ jag kunde fota bra HAHAH!! nämen gud vad leker jag xd snyggt plåster där också liksom :)


bjuder på bilden yes i do

"in this lifetime, i wanna thank you for showing me the man in the mirror,
in this lifetime i wanna thank you, you motivated the whole world to deliver"

we cry out of joy


you got my heart in an elevator







heeeeeeeellu. sitter och äter lunch här hemma, är förkyld (som fan) så jag orkade inte gå till skolan idag, vi skulle ändå till dramaten så jag missar inget viktigt. ska ändå plugga lite här hemma, göra en bokrecension och läsa ondskan. sen ikväll så ska kamilla ha tjejmiddag huhu, byxmyndig och grejer.

laddar ner musik från den här bloggen; whackedout.blogg.se fan världens bästa :D

sötsötsötsötsötsötsötsöt silleeen som bebis :*


LALALAL

tjena tjena. sitter och chattar med chris om naglar och smink :D oh yes he's feminin. närå haha, mike tyson-freak typ :p målar naglarna och så snackar jag med paulinius som för övrigt bor i england just nu. snart äre greys anatomy, fan att george is brain dead ;( men men what to do? ooooj de börjar om 5 minuter, måste rusha till tvn!

HAHAHA FETT MOBBAD BILD, LEKER ROUGH TYP


mamamamamamma

haha jag undrar verkligen vilka som läser min blogg, redan 7 unika idag, kommer ju snart få högre statistik än blondinfjortisarna :D mjaaa skulle inte tro det. fast jag skämmer inte ut mig för att tjäna lite pengar ;) aja whutevah. här får ni lite intressant fakta, märker man att jag har tråkigt?

* jag har inte varit helt frisk på typ en månad
* jag missbrukar juice HAHA, juice druggie
* jag ska kolla på desperate housewives snart
* jag längtar till den 28:e
* JAG LÄNGTAR TILL HÖSTLOVET
* jag tänker på vad som hände igår på hemkunskapen och dör av garv
* jag pallar inte göra klart matteläxan, fattar ingeeeeeet
* nässpray är min bästa vän just nu
* jag har frusit som fan idag, jävla antarktisklimat
* tänker på hur mycket jag älskar mjs nya låt this is it, och hur mkt jag älskar glow in the dark med cb
* min mamma kom nyss in i mitt rum och gav mig en ny kofta
* det luktar pankakor hemma hos mig
* jag loggade nyss in på school soft
* tänker på en person hihi
* fan vad tråkigt man kan haaaa hahaha no lifer man är som skriver en hel jävla lista om.. ingenting

OCH JUSTE KAMILLA OCH ABDULBÄÄÄÄRIIIII YÄÄÄÄEH FYLLER ÅR IDAG, GRATTIS! :D ♥

hittade nån gammal bild.. CHECKA FILMJÖLKSARMARNA HAHA :D

samma dag som chris brown konserten det här året, miss it sooooo much, exakt den 23 januari hoho :)


taking the stage

tyler e så jävla söt :D


cb

"If I could take a trip to outer space
He would be the one I would see
When I get to heaven's gate
He would welcome me with his arms open wide, and his smile
Would shadow me brighter than the sun
He hasn’t had a fair chance, so I’ll give him one
Let me tell you who he is"

He's a fallen angel


a

jag kommer sakna dig :(


bästilicious


maravilla

vill bara dansa och pussa och krama allt och alla just nu. jag vill bara slå till nån riktigt jävla hårt för att jag e så glad :D:D vad ska jag skriva? AAAAH jag vet inte. okej jag har suttit i typ en halvtimme och försökt skriva ett inlägg nu men jag kommer inte på nåt.  jag har skrivit 5 jävla meningar på typ en halvtimme, hahaha fail på hög nivå. och när jag ska skriva inlägg kan jag ALDRIG va seriös, förut kanske jag va det men nu när jag läser mina egna inlägg tycker jag själv att jag är mobbad hahaha! men ni ska veta att jag verkligen inte e seriös, tycker bara det e astråkigt med modebloggar som typ e såhär "aa hej idag har jag shoppat en jätteful tröja på monki som verkligen stinker hej-jag-leker-modebloggare och jag köper ju bara den för att det är coolt att ha konstig stil, sen så gick jag till waynes coffee och köpte en chai latte eftersom att det e så grymt jävla baaaaallt att dricka latte om man är bloggare, liksom vem gör inte allt för att verka speciell?" ni fattar inte hur mycket jag stör mig på sånna människor!! tummen ner för modebloggare, ingen bryr sig om era fucking topshoptröjor. tack för mig, chao :D

"AMEN!" hahaha tiny moe :) tjockis man va när man va liten, good times :D


tråktråkbråkbråklåklåkfåkfåkåkåkmåkmåkbababaa

Sätt din musik på blanda
Klicka på nästaknappen efter varje fråga
Använd sångtiteln som svar på frågan
Fuska inte!

1. Hur är din attityd? forever
2. Vad kommer du bli när du blir stor? i kissed a girl - HAHAHA nonono
3. Hur är det i din vänskapskrets? let me love you
4. Hur är det i din familj? please exuse my hands
5. Hur är det med din skolgång? save a room for me
6. Hur går det med din kärlek? suddenly
7. Vem saknar du mest nu? without you
8. Gillar du att dansa? in the ayer
9. Gillar du djur? a drop in the ocean
10. Gillar du kaviar? diagnosed with love
11. Är det många som är kära i dig? i choose you
12. Beskriv dig själv.. lady
13. Luktar dina tår? one hand
14. Tittar du på bolibompa? secret admirer
15. Är du rik? sthlm city
16. Kommer Du Att Få Barn? walk it out
17. Kommer du bli lycklig? beautiful
18. Kommer du byta förnamn, isf till vad? sober
19. Spökar det hos dig? i wanna be
20. Hur kommer du dö? full service

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA



HAHAHAHAHAHAHA jag dör & min humor är torr.

PISSED OOOOOOOOFFFFF

asså gud måste driva med mig. jag e sjuk igen och det suger seriöst åsneballeeee. jag skakar och mår illa, ont i huvudet och är galet täppt i näsan. jag va ju för fan sjuk nyss vad e det här för nåt? känner mig som en förlamad get just nu, fryser som om jag bodde i antarktis, sitter med två strumpor och vantar, fucking kallt det är! i blame school, ger oss 8383283283 prov och hundmat till lunch, och dom förväntar sig att man ska äta, hell no :s äter skitdåligt så mitt imunförsvar är helt åt helvete och plus att jag är stressad. jag är gnällig när jag är sjuk OKEEEEEEEEEJ? jag hatar att va sjuk !!

och jag saknar mina naglar också