shiet

Hejsan! Idag har jag inte gjort något speciellt, det är ju söndag. Har legat på balkongen och solat och har fått färg faktiskt, men snart är det sommarlov och då ska jag bli en pepparkaka. Skulle egentligen ha "picknick" med tjejerna men ingen e hemma så pappa kan inte skjutsa mig och han har pengarna så jag kan inte köpa bussremsa :( Och så är det ju morsdag så jaf funderar på att baka nåt till mamma? Nä, kanske inte men nåt får jag väl hitta på. Det är sommarlov om en vecka, FATTA!! EN VECKA! :D Shit jag ska fira den dagen. MEN GREJEN E ATT JAG INTE HAR HITTAT NÅN KLÄNNING ÄN, OMG. Jag har sett en skitfin på ginatricot, får se om jag köper den. Aja, puss puss puss

bilder


valborg, så jävla kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul, ett av dom bästa minnena

pauline that little maddafakka :D<3

valborg uppe på en skidbacke, KULKULKUL

sun went down

grönan med becca och g


grönan, men insane va avstängd jävla cpn, dom gör en ny karusell så öppnar dom inte den, TEKNISKA PROBLEM MY ASS -.-

tagen med mobilkameran faktiskt


bolinder, seydo and handoooooo


haha asså aa, ja. jo. nä


nikooooooooool :D<33


SOMMARLOV SNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAART


summertajms :D haha jag i gul jävla tuffing som hoppar ner i vattnet hahahah ser ut som en fucking gubbe.
becca, jag n alexandra i somras (;


same here

hahah


haha omg tjockisbild på mig när jag äter en korv -.- HAHA


ruuun :D kamilla och hadil på bilden också :)


tog den från parastos blogg

bibel om min dag

TJAAA :D LÄGET DÅ?! haha nej fyfan :p men aaaaaaaaah. idag när jag vakna va jag så jävla trött, ville bara skita i skolan men jag tvinga upp mig själv, sminka mig snabbt och satte på mig kläder och gick till skolan. SÅ JÄVLA SEG DAG, matte, svenska, engelska, pissjävlatråkigt. sen lunch, det va tacos och när det är god mat i skolan så är jag inte hungrig -.- men jag åt ändå sen gick jag typ bara runt med mikaela och typ olika i klassen. sen var det no, det kan ta sig. herreeeeegud. skolsyster kom för nån vecka sen och snacka om att man ska använda kondomer och preventivmedel när man ska ha sex, NAAEJ MENARU DET?! men iaf, jag va skittrött ju så jag la mig på bänken och somnade, jag märkte inte ens det men no e så jävla tråkigt också så det gjorde ju inte saken bättre. efter det hade vi spanish, där jag fick reda på att jag kommer få mvg i slutbetyg i åttan, vaaaaaaaaa? hahaaaaaaaaaa men grejen e ju att jag inte brukar plugga till spanska, så jag blev lite chockad där :p sen sluta vi så gick jag och fardowsa och köpte glass på bk, haha tjuckis som fan jag e :p äter så fort jag får chansen, men sån e jag. nikol skulle till nån studentgrej så hon kom inte med och köpte glass :( aja sen så mötte jag pauline i jakan och så åkte vi till kallhäll och tog bussen från kallhäll station hem till mig, som tar typ 10 minuter att gå egentligen, HAHAH lata eller lata? och vi drev med folk, hahahah jag skämmer alltid ut mig men helt ärligt, jag bryr mig inte för jag börjar alltid asgarva ändå :p haha jag börja snacka med en liten kille men han ignorera mig verkligen, seriöst han satt på marken och läste en bok. juste jag måste bara säga en sak, nu när det är varmt ute så går alla fjortiskillar runt med solbrillor och tror dom e värsta pimp, stör mig så jävla mycket :o aja, sen så gick vi hem till rebecca och sen gick vi ut. nej men nu känner jag att det här inlägget blev jävligt långt och onödigt?


GAMLA KLASSEN, 5:an :D HAHAHA  gissa vart jag är .. -.-


en bild på mig som jag tog den dagen alla tjejer grillade

nikol, parasto och yousra, den dagen vi grillade, i love this picture :D <3


jag och yousra va twins :D helt oförberedda

KOOORV

yousra och jag <33 haha ignorera mitt ansiktsuttryck, fick solen i ögonen ..

HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHA kolla yousras rumpaaa hahahahahhahahahha så jävla skön!

puss

back on track

HEEEEEEEEEEEEEJ :D Nu e jag tillbaka, eller aa vi får se hur länge det håller men jag fick en känsla som sa att jag skulle börja skriva i bloggen igen. FYFAN MÄNNISKOR, det e snart sommarloooooov, i cant believe it :D Jag dör, det är bara typ 9 skoldagar kvar, shiiiiiiiiiit :D Haha så jävla bra inlägg som start på ett långt uppehåll -.- Men jag har vart glad hela dagen, fast alla andra i skolan va skitdöda, men jag tycker det ska bli så jävla skönt med sommarlov, det är därför jag är hyper. Men ÅNGEST, har inte hittat en klänning till skolavslutningen och till bröllop i sommar, och jag vill helst inte ta nån klänning som jag redan har hemma, det känns tråkigt. Men jag har köpt skor som e så jävla snygga, herregud i fell in love första gången jag såg dom.

HAHAHAHHAHA asså jag och fardowsa e ju fööör sköna på spanska, vi hade vikarie så vi gick till datasalen och skulle gå in på nån hemsida och göra övningar på spanska, men jag har glömt mitt lösenord till min inloggningssak så jag fick jobba med fardowsa, det va typ 20 ord man skulle översätta till spanska, hahahah sen när vi va skitnöjda och klara med det där testet så står det; Du svarade fel på 100 % av frågorna, HAHAHAHHAHA så jävla grymma.

Juuuuuste, my favourite latina har skaffat blogg och jag har gjort designen, nikololivo.blogg.se :)
Imorn fyller min bruuudär 16 år, har inte köpt nåt men han förtjänar inget heller så det e inget mer med det, men grattis kan jag iaf säga :)

GOODBYEEEEEEEE <3


shit asså jag tror jag blev kär igen