Packat klart


GangsterN

lite fler bilder på mina naglar, hahaha e fan kåt i att ta kort på mina naglar!! har fått nåt jävla ryck


och jag har packat väskan också, VISST E JAG DUKTIG? är inte så bra på o packa, jag trycker bara ner allting men äääsch vafan, imorn im going to Londooooooooooooooooooon. Så jag kommer inte blogga på 6 dagar :( Jag vet det kommer bli så himla tråkigt att jag inte uppdaterar bloggen på nästan en vecka :(  Närå ni klarar er nog ;) Ska ladda mp3n och lägga in massa MJ låtar från skivboxen jag bland annat fick i present när jag fyllde år. Men jag måste vakna typ klockan 5, hur fan ska det gå?! Måste snart gå och lägga mig om jag inte vill känna mig som en 90-åring imorn. Naej nu ska jag äta nåt för jag är skithungrig!

Puss på skinkan

Walk the line


Det är Walk the Line på 3an just nu, ligger och småkollar på den just nu samtidigt som jag bloggar, har sett den förut och har den till och med hemma. Den är faktiskt bra och Reese Whiterspoon som spelar June i filmen är galet vacker i den här ellerhur? Passar bättre som brunett än blondin tycker jag.

Wanna make a change?

Nu äre såhär att jag har ingen aning om vad jag ska skriva om här i bloggen, så om ni vill att jag ka skriva om nåt speciellt eller ta kort på nånting speciellt, eller om jag ska berätta nåt om mig själv, vad som helst, så skriv det nu. Jag förväntar mig inget men det skulle va bra med nåt förslag för annars blir min blogg tråkig och den känns inge rolig just nu .. Så har ni nåra frågor eller förslag så är det här er chans så ta den nu ;)


egobilder för att jag har så tråkigt




Nya naglar

Fan vad mätt jag är, har ätit kebabpizza nyss, eller typ för 1 timme sen.. Just nu ligger jag i soffan och kollar på "From G's to Gents", Baron is having twins amaaaagaaaad, hahah driver see for yourself. Imorn måste jag packa sen på tisdag morgon åker jag till England.. Men jag är hemma på söndag så då kommer det skitmycket bilder o så, så fortsätt läs för jag kommer tillbaka :D I alla fall så har jag gjort nya naglar idag, ljusgröna! :)








 


rajat vs moa

hahahahaha jag och rajat battlade i rap på msn nyss, jag satte ihop allt jag skrev till han, hahaha fan va roligt och kolla på när man e äldre..





och nej jag leker inte gangster eller nåt, det här var på skoj och inget seriöst :D

en stor fet jävla tumme ner


OKEJ, JOHAN PALM?! Finns skitmånga tjejer som dör för han och jag undrar varför? HAHAHAH ärligt alltså .. han ser inte speciellt bra (verkligen inte) och han har ju nyss kommit i målbrottet :/ E ni helt säkra på att ni tycker att han e så bra egentligen? Han e inte ens gullig! Kom igen förfan :D Visst han är säkert jättesnäll som person men tänk efter nu asså..

fuck facebook


bajsar snett på facebook för dom skickar mejl fuuuucking dygnet runt när nånting händer på facebook, när nån ändrar status typ! som att man bryr sig?

hahah spana in mina olästa mejl, 709 och jag lovar 90 % av alla dom är från facebook xD

BIRTHDAY


GISSA VEM SOM FYLLER 14 IDAG? JAAAAG :D
Tack alla som har sagt grattis :* <3

HNWUIFUQWFN

MEN JÄVLA KOOOORV VAFAN JA HAR FÖRSTÖRT MIN BLOGG ÅÅÅÅH FITTAAA

sun sun sun

TJENIIIZ PENIZ LATISAR, börja kommentera förfan nu tycker jag ni e lite tråkiga vavava :)

Och jag ska börja blogga mer intressant, för jag vet att jag bara skriver om vad jag gör blablabla, skittråkigt jag håller med. Och jag ska nog ändra designen också för den här har jag ju haft i 100 år nu känns det som, im gonna make a change for once in my life and its gonna feel real good u know :)

Skönt väder som fan äre iaf, har vart och badat med Pauline idag på KB, inte så mycket o säga om det, bara att det var skitskönt i vattnet :)


Förresten det är min b-day imorn :))


HAHAHAHA faaan va gammal bild på mig, rebecca och therese! Kolla vilken jävla wannabe jag ser ut som, hahaha ja dööör herregud jag skäms :o

Therese skicka bilden till mig, har inte snackat eller träffat henne på länge, vet inte varför ;o


we're bringing brighter days

Cha cha allihopa! haha kamilla :D

Idag har jag kollat på kläder och ätit i kista med mom and dad, jag fick en klänning av dom från Bik Bok som e skitsnygg :) Sen skulle jag leta efter ett par shorts men dom fanns bara i size-rasputia (norbit) så jag kunde inte köpa dom :( Kanske köper dom senare om dom finns kvar i stan. Det var skitbra väder idag också, hatar sveriges väder för man solar när det är fint väder, sen när det blir fult väder så blir man blek igen :s
Och juste :p Vet ni vad jag gjorde igår? Jag gick ut och sprang frivilligt :O Känner fan inte igen mig själv..


sneak peek av klänningen, kan visa den sen

min lilla mage, i dont wanna get blek :(

jag bakade chokladkakor också :D


skitdålig bild jag vet, men bättre än inget :D

b-day

Jag fyller 14 om 4 dagar, wihoooooooo

.. och jag åker till england om en vecka, wihoooooooo

grattis till den som orkar läsa det här :)

Tjaaaaaaa. Sitter framför tvn och kollar på simpsons med min brorsa, och har precis ätit lunch. Har försökt deala med Benjamin att få smaka hans importläsker, det är typ cherry coke och mountain dew o sånt, skitgoda :D Men han är ju så jävla snål mot mig så jag fick bara smaka typ en klunk. Skulle egentligen dra till jakan och vara med Nikole och gänget men ärligt så pallar jag inte fixa mig idag.

Juste igår var jag och Nikole och gänget och kolla på the Proposal i kista, den var bra faktiskt, en film i min stil. Sen så innan åt jag tacobar och dom andra burger king men vi satt tillsammans såklart. HAHAHA asså jag vetefan varför men jag ser alltid så skumma människor, igår när vi gick in på donken så hör vi att nån typ skriker, så ser vi en kille i typ 15 års ålder med långt blondt hår (typ en såndär tönt som lyssnar på bandit, ni vet rockkanalen på radio) springa ut ur donken och påvägen ut armbågar han en helt oskyldig tant xD Och så när han ska stänga dörren till ingången så misslyckas han hahahahahaha så han välter en skylt istället, HAHAHAHA fan vad jag garva. Och sen när jag, Nikole och Kamilla satt på en bänk i jakan så kom det fram typ en kille som var helt borta, säkert rökt på eller nåt, och typ börjar mumla massa skit på nåt annat språk till oss och vi fattar typ ingenting, så jag börjar asgarva och kan verkligen inte sluta och när jag såg att Kamilla försökte hålla sig från garv så börja jag garva ännu mer och den där killen bara stog där och jag kunde inte sluta garva för han såg så rolig ut och försökte typ säga nåt men han hade ju säkert knarkat så han kunde knappt prata, hahahahah så jävla skumt vafan ville han?

Nu har jag skrivit ungefär en halv bibel så jag ska inte skriva mer :)


festis :D:D ser ni mitt myggbett också? kliar som FAAN :@


 

'

lalalala

hejsan :D eller ja godmorgon kanske? nej jag har inte gått och lagt mig än, borde göra det men jag har så roligt så, jag chattar med roliga människor på msn, just nu kamilla, sebastian och nån breakdancer från england :p kamilla e för rolig jag sitter framför datan och garvar ihjäl mig xD jag hade bara lust att skriva lite för jag har så tråkigt, men jag skriver nog mer imorn, sötnosar puss puss

i feel your fever from miles around

Varje gång jag ska skriva ett inlägg får jag damp för jag vet aldrig hur jag ska börja inlägget, stort problem det hära. Meeen i alla fall, lite snålt med inlägg har det vart men det är för att jag inte har nåra bilder för tillfället och det känns riktigt jävla tråkigt att skriva inlägg utan bilder, och så är det ju roligare för er som läser att få se lite bilder också, för det tråkigaste som finns är ju bloggar utan bilder ellerhur?

I alla fall så sitter jag och dricker cola och lyssnar på smooth criminal, jag tror jag är besatt helt seriöst, kan inte få nog av MJ's musik, det känns som jag nämner hans namn i varje inlägg, det kanske jag gör också, whatever han är ju inte lite grym så det förtjänar han. Rebecca har gått hem, hon har ju vart borta i fan en hel vecka, och imorn ska hon till sitt landställe :( Vi har tagit cpbilder på min webcam och nån liten fjolla på Beccas msn fick bli vårt offer, att driva med såklart. Han går på allting också det är det som är det roliga :D Skulle egentligen åka till mina kusiner idag, eller aa sysslingar då men fan NÄSTAN same shit, men det blev inget av det för min brorsa jobba idag och han ville följa med så det blir väl nån annan gång.

Nu känns det som det här inlägg blev lite långt? Och jag har inte skrivit nåt vettigt heller liksom, kan bero på att jag inte är nån speciellt vettig människa heller, ajaaaa keep on reading era små nötar :*


söt ellerhur :D ?

och en jävligt ugly bild på mig, mitt hår ser ut som .. som ett fågelboooooo hohoho men jag  bjuder på den!

twister


pepsi generation


tiden går så snabbt


oh my .. lord, ignorera fjortisminen





hahah gammal bloggheader från min första blogg..






NAdOINODjndohiujnfdbjnbf !!!!!!!!!




jag lurades lite på min förra blogg att jag hade piercat naveln :D




haha tråk

hahahahahaha juuuste! ingen fattar, men jag garva fan ihjäl mig åt det här förut


HAHAHA, undra vad jag hade sagt här?


BANAN

Hej alla. HEERRREEGUD, ingen har tråkigare än mig, jag hatar att ha tråkigt (!!) kuk på de men nu berättar jag om vad jag har gjort idag. Vart i stan o träffat en kompis, stött på massa skumma människor, en desperat människa som fråga om mitt nr på plattan HAHA snubben våga inte ens fråga själv, snälla va lite mer skämmig, sen en gubbe på tåget, o en gubbe på tuben som la värsta minen hahah, en tant som prata för sig själv o mumla nånting till oss o fler människor, sen så åt vi donken och vid åtta var jag hemma :)

IMORN KOMMER BÖGN HEM !! :D HELL YEAH IVE MISSED HER

billie jan är inte min älskare,
han är bara en kille som tjatar om att jag är den enda,
men barnet är inte min son, WOOOOOH *försöker göra moonwalk*

nej men ärligt får man vara tråkigare än mig? nej jag tror fan inte det men det får ni stå ut med om ni vill läsa min blogg, AOOOOUWWWH

puss på skinkan :D

aaaa

Helluu. Jag bajsar snett på sveriges väder seriöst, man kan inte göra nånting när det är sånt här väder :( Skulle till flo ridas konsert på grönan igår men fick reda på att det kosta 350 plus inträde, så jag orka inte. Idag åkte jag hem till min gammelfarmor och åt o sånt, sen efter tvinga mamma o pappa mig att följa med o kolla på bilar även fast jag skulle va med Kamilla och Fardowsa, så nu har jag absolut ingenting att göra här hemma. Och jag saknar Becca like hell, hon har vart borta i 5 dagar på Emmas land :/


Det va Michael Jackson på 4an hela dagen igår, typ en film om hans liv och minnesstunden för honom i L.A, det sysselsatte jag mig med igår eftersom vädret var skit.

HAHAHHAHAHAHHAAH

http://www.youtube.com/watch?v=jxTENEe7PUk

hahahahahahah jag kollade alltid på BERT när jag va liten, kommer ni ihåg det? xD

Klimpen: Men du är min kompis va?
Lill-Erik: Sven Ripa är min kompis. Förresten har inte du nåra kompisar. Du är du en ensam och tragisk människa, som.. som plågar alla andra med din närvaro, TVI!
Klimpen: VAFAN SÄGERU?!
Lill-Erik: Va..Va säger ja? Jag bara skojade, jag bara skojade. Vi kan sno hur många cyklar du vill ! AAAAH
Klimpen: DU SKA DÖÖÖÖÖ!

HAHAHAHA så jävla längesen jag såg det här



Bilder från idag



HAHAHA garva inte .. bjuder påren




vems blogg är  bäst? haha närå

Jag sitter här i köket och garvar för mig själv åt rolig sms hahaha..

:*

BÖÖÖ

BLÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ. Jag är död. Har vart typ nere dom senaste dagarna, eller ja iaf igår, igår var det en äkta bajsdag, jag vaknade typ 2, var skittrött hela dagen, min hjärna vägrade vakna, kände mig ful o äcklig, hade mycket o tänka på. MEN! Today is a new day, ska skaka av mig alla dåliga känslor och vara glad. Jag känner mig ändå fri för im a single lady, känns sköööööööönt like hell, var helt ärligt tvungen. Okej nu undrar ni säkert vafan jag snackar om, men det är bra o inte veta vissa saker mohaha :)

Har inga planer för idag, ska vara självisk idag och ta hand om mig själv hihi (a) Bajs på vädret också, men nu ska vi va positiva. FAN VILKET BRA VÄDER DET ÄR IDAG! :D


Och här är bilden på MJ som jag ritade, nu är den klar, fast den har vart det i nåra dagar redan men jag har inte pallat lägga upp nån bild ;)

R.I.P än en gång <3

im a single lady


i had to

Little Lost Girl


Såg den här filmen med mamma som gick på femman kl 9, den var faktiskt bra. Spännande och gripande, sevärd film.

Här är lite fakta om filmen;

"Amerikanskt drama från 2008. Baserad på en verklig händelse. En kvinna trodde att hennes lilla dotter hade omkommit i en brand, men sex år senare hittar hon dottern som då lever med en annan familj.


I rollerna: Judy Reyes, Ana Ortiz, Hector Luis Bustamante, Marlene Forte, A Martinez. Regi: Paul A Kaufman."


GRÖNAN

Hej =) Är så jävla trött, vaknade 2 idag. Men jag tänkte bara säga att det var skitkul igår på grönan. Först hade jag inte alls lust att åka dit men sen när vi kom dit, jag, kamilla och nikole så åkte vi massa grejer. Jag och Kamilla skrek massa svennenamn på driv när vi ´åkte karuseller, typ GREGER!! BEGNGT!! o sånt hahah. Jag garva fan ihjäl mig helatiden, kan inte komma på nån gång då jag inte garvade ^^ Sen efter ett tag så träffa vi Joanes där och då åkte vi fritt fall men kamilla och nikole gjorde inte det, fegisar haha :D och sen så tappade vi bort dom efter det och det började SPÖREGNA, och jag blev heeelt blöt, och sen smsade jag nikole och fråga vart dom va så sa hon vid radio bilarna, och Joanes rushar skitsnabbt dit och då tappar jag bort honom, men sen hittade jag honom igen och då försöker vi leta efter k & n och springer runt över hela grönan helt genomblöta och nångång när vi sprang så tappade jag tydligen min mobil, min vanliga tur dårå. Men sen så var det nån tjej som hade hittat den, fyfan vad glad jag blev. Sen slutade det regna och jag var fortfarande genomblöt och frös som fan, så köpte jag en varm choklad och gissa vad som händer? -.- Joanes välter den över hela mig, inte med flit men ändå :O så jag fick värsta feta oboyfläcken på mitt linne och mina byxor, blev skitsur men pallade inte dampa ur, vi va ändå på grönan liksom. Men det löste sig tillslut och vi fortsatte åka massa saker tills klockan blev 22 och då drog vi hem och pappa blev skitsur för jag inte hade på mobilen så han kunde nå mig ( den laddade ur som vanligt ). Haha det hände så jävla mycket så det går inte å berätta allting, men det var iaf min otursdag kan man säga, fast det var fortfarande skitkul :) Hahah på hemvägen va jag hyper och skitpigg så jag börja dansa och sjunga beat it med MJ på centralen så kommer det typ en man med ölkagge o börjar dansa också hahaha.

Jag säger bara GRATTIS till den som har pallat läsa det här ;)








NÄR JOANES HADE VÄLT ÖVER MIN OBOY :@

i'll be your everything if u make me a star



TJENIS :) Gud är det bara jag som tycker att den här dagen är seg? Har varit seg hela dagen. Men jag var ju med Nikole och Kamilla idag, vi var typ ute lite, köpte godis och sånt och va hemma hos mig och bara snackade, smådrev med folk på msn. Vi alla var typ helt döda idag men imorn då blir det grönan :D Jag är ensam hemma med min brorsa och han e ett riktigt pain in the ass.


right now

bonäs igår, när  vi satt på bryggan. seriöst fyfan vad läskiga mina ben är på bilden :o jävla alien HAHA

bild från igår

Kisses :*

bonääs

God morgon. Vad gör jag uppe nu det är ju fett tidigt ..? Becca sov över hos mig och hon skulle till en kompis land så hon va tvungen gå upp tidigare, och egentligen skulle jag till grönan idag men det är ju skitdåligt väder så vi ska åka dit imorn istället :) Men idag ska mina föräldrar bort och min brorsa ska också nånstans säkert så im home alone :D hoppas det kommer nåra tjuvar så jag kan göra fällor som dom trampar i mohahah, man märker att jag är trött ellerhur? haha yes indeed. Men idag så ska Nikole och Kamilla komma till mig så ska vi baka eller nåt ^^

Igår kväll var jag och Becca och tog kvällsdopp i bonäs, äckliga killar det var där. Men skönt att bada lite för det va ju så jääävla varmt till och med på kvällen, då var klockan typ halv tio liksom.


tjuuckis


jag försökte ta ett kort men en tjock kille sprang ivägen


hello

Heeeej my dear readers :) Jag sitter här och lyssnar på musik, MJ - Dirty Diana, åh fyfan jag får gåshud   för att han e så grym och när han spelade in Thriller videon va han ju smoooking, helt perfekt, fucking media som förstörde hans liv. Helt ärligt, finns det nån dålig MJ låt? Nej jag tror fan inte det. Men ja jag tänkte bara göra ett kort kvällsinlägg eftersom jag har så tråkigt. Godnatt cutiepies <3




Igårkväll

Ritade lite igår kväll också, eller igår natt kanske man ska säga haha :p


inte klar än :p



närbild


nästan klar ;) lägger in en bild när jag har ritat klart den, har inte gjort det än :) den blev inte så lik personen som jag skulle rita men jag gav en egen touch :D

Ser ni vem det är som ung?


:D

Gissa vilken data jag sitter vid nu? Min :D Förut delade ju jag och min brorsa men idag fick jag en rosa liten laptop som tidig födelsedagspresent :) Jävligt najs o slippa den andra datan, fyfan vad lack man blir på den när den ska sega ur men nu slipper jag det, wohooo! Nu kan jag blogga hur mkt jag vill :D




bilder ifrån dalarna




min bror

vi va på nåt vattenland där, det va skitkul :D



min kusin (:


min kusin :)

här hade jag säkert astråkigt, vem fan tar kort på gafflar annars liksom?

min moster o dom har en skitsöt katt, den ser ut som en vanlig katt fast med leopardpäls, den va typ korsad med en leopard, cool var den iaf


hahaa liten





fittbild nu blev jag sugen -.-



jag gillar o ta kort på mina naglar haha


man kan verkligen ta skitgrymma bilder i dalarna


gräääääs (dom skulle bygga en brygga)

på baksidan



leker med mobilkameran

köpte kanye west brillor for fun

när gentleman uppträdde på P&L, han va grym

så det var dom flesta bilderna, har fler onödiga bilder också ^^ bilderna var ju mer eller mindre bra men ääääsch vafan det skiter jag i (; alla bilder är tagna av mig med min mobil kamera, därför e många bilder lite suddiga